AfaceriComunicat de presa

Firma de productie publicitara din Bucuresti oferim servicii complete

firma productie publicitara
548Views
info buletin

Promovarea afacerii atat in mediul virtual si nu numai este tot ce ai nevoie pentru ca oamenii sa afle de existenta afacerii tale. O firma de productie publicitara iti poate oferi toate serviciile de care ai nevoie pentru a fi vizibil si a atrage clientii de care ai nevoie.

Fie ca este vorba de realizarea unui banner publicitar, un totem, o sigla luminoasa si chiar simplele carti de vizita, poti apela cu incredere la o firma de productie publicitara. Alaturi de o echipa pregatita sa iti raspunda la toate intrebarile legate de promovarea afacerii tale, poti atrage clientii. O firma de productie publicitara iti poate pune la dispozitie pachete complete de simulari grafice, iti poate obtine autorizatiile de care ai nevoie pentru reclame si sigle luminoase.

Cunoscand in detaliu nevoile clientilor, o firma de productie publicitara cum este Dar-Neon, te poate ajuta sa gasesti solutiile cele mai bune pentru ca afacerea ta sa fie cunoscuta. Totodata pe langa calitatea lucrarilor vei putea obtine si un pret corect.

Casete luminoase

Casetele luminoase se pot realiza din materiale diferite in funtie de grafica, forma si scopul acestora. Cele cu fata de PMMA ( polimetacrilat de metil – adica placi acrilice, placi plexi, sticla acrilica, stiplex) si dibond sunt cele mai intalnite.

Tuburi cu gaz spectral

Tuburile din sticla cu descarcare in mediu de gaz spectral reprezinta una dintre cele mai bune solutii din industrie. Eficiente in productia pubicitara datorita impactului vizual pe care il ofera aceste tuburi fac fata cu brio iluminatului indoor, dar sunt potrivite si pentru exterior.

Pentru indoor, se pot folosi in scafe – lumina emisa este uniforma, se poate modela pe orice plan si sub orice forma, iar intensitatea luminoasa poate fi reglata intre 0-100% cu ajutorul unui dimmer – sau se pot monta la vedere, modelate sub diverse forme.

La exterior se pot monta pe conturul cladirilor pentru a evidentia anumite trasaturi arhitecturale si pentru a putea fi observate mai usor de la distanta, sau se pot folosi ca reclama luminoasa, fiind modelate dupa logo-ul clientului.

Semne plate

Aceasta categorie este una larga si se refera la toate placile directionale (care te ajuta sa te orientezi sau ofera indicatii) cum ar fi placi gravate, placi din sticla/stiplex prinse cu distantieri pe perete, orare, adrese, autorizatii de parcare sau chiar semne de circulatie.

Aceste semne gravate sau cele din sticla/stiplex reprezinta o metoda foarte eleganta de a oferi informatiile de care publicul are nevoie. Distantierii folositi sunt fabricati din materiale care nu oxideaza, astfel indicatorul va arata ca nou foarte mult timp.

Alege Dar-Neon pentru productie publicitara

Cererea de diferite produse ne-a impins sa diversificam gama comercializata  astfel incat am inceput sa producem si casete luminoase, litere volumetrice, totemuri, urne, structuri metalice, copertine, fatade ventilate, compartimentari cu sticla securizata, decorarea vitrinelor cu autocolant, etc.

Experienta acumulata in acesti ani ne ajuta sa putem consilia clientii, indrumandu-i spre alegerea produselor de care au nevoie, oferindu-le totodata un pret corect.

In prezent oferim servicii de productie publicitara “full service”. Dezvoltam impreuna cu clientii orice proiect de la stadiul de idee pana la montaj si in cele din urma mentenanta.

Suntem pregatiti sa satisfacem nevoile oricarui client, realizam atat produse publicitare clasice, cat si proiecte atipice. Fie ca e vorba de lucrari realizate de noi sau alt producator, Dar Neon poate asigura montaj profesional.

infobuletin
the authorinfobuletin
InfoBuletin este o publicatie online care se adreseaza celor ce doresc sa afle informatii utile din diverse domenii.

Un comentariu

  • Apreciez foarte mult aceasta postare. Am cautat peste tot pentru asta! Slava Domnului ca l-am gasit pe Bing. Tu mi-ai facut ziua! Multumesc din nou

Lasă un răspuns