Comunicat de presaLifestyleModa si frumusete

Bijuterii din ceramica lucrate manual, produse unicat, cercei din ceramica pictati

52.9KViews
info buletin

Pentru o iesire in oras, bijuteriile personalizate sunt un accesoriu ce ofera unicitate femeii si completeaza perfect orice tip de outfit. A trecut mai bine de un an de cand atelierul Lia Kreativ Art realizeaza bijuterii din ceramica lucrate manual, mai precis cercei din ceramica. Experimentand continuu cu materiale, tehnici si instrumente, au dezvoltat propria reteta pentru realizarea cerceilor din ceramica pentru femei, lucrati manual.

Pentru realizarea celor mai apreciate bijuterii din ceramica si anume cercei din ceramica, se incepe in primul rand cu schite si desene pentru forma de baza. Inspiratia vine din diverse surse cum ar fi Pinterest sau din natura, plantele, animalele devin modele pentru idei creative. Odata ce ideea incepe sa se contureze in minte, incepe procesul de modelare a lutului in atelierul Lia Kreativ Art.

Procesul de realizare a bijuteriilor din ceramica poate dura in jur de 7 zile din momentul in care se incepe efectiv lucrul pana la finalizarea cerceilor. Modul de lucru este cat se poate de lent pornind de la modelarea lutului crud, moale, transformat intr-o foaie subtire pe care se vor modela toate piesele, pana la arderea in cuptor pentru prima data. Timpul de coacere in cuptor ale acestor bijuterii din ceramica este de o zi.

Dupa ce aceste bijuterii  din ceramica sunt perfect uscate li se aauga stratul de glazura, dupa care merg din nou la cuptor. Pentru realizarea unei bijuterii din ceramica este nevoie de timp si de rabdare. Toate piesele sunt unicat, sunt inspirate din natura si au inspate o semnificatie si un mesaj special.

Pentru procesul final se aleg inchideri de inalta calitate pentru cercei, facandu-I confortabili si de durata.

Cu toate ca este o munca destul de meticuloasa, este foarte placuta. Orice artist este multumit atunci cand din mainile lui pot iesi bijuterii din ceramica de inalta calitate.

In cazul in care doriti mai multe informatii legate de modul de lucru sau cum puteti achizitiona bijuterii din ceramica, puteti contacta atelierul LIA KREATIV ART utilizand formularul de contact de pe site. Preturi sunt foarte accesibile in comparatie cu timpul petrecut pentru realizarea acestor bijuterii din ceramica.

infobuletin
the authorinfobuletin
InfoBuletin este o publicatie online care se adreseaza celor ce doresc sa afle informatii utile din diverse domenii.

Lasă un răspuns