AfaceriTehnologie

Noul Jeep Wrangler de culoare roz in editie limitata

34.9KViews
info buletin

Nici in 2021 JeepWrangler nu face notă discordantă în ceea ce privește alegerea culorilor îndrăznețe. Anul acesta SUV-ul off-road vine cu mai multe opțiuni de nuanțe de culori pentru verde, albastru, portocaliu, argintiu. In cazul în care vedeți pe stradă un Jeep Wrangler de culoare roz mergând pe stradă în viitorul apropiat, acesta nu este  un Jeep Wrangler personalizat, ci o nouă opțiune de culoare în ediție limitată.

Marca Jeep Wrangler –  80 de ani de la înființare

Noul SUV din gama Jeep Wrangler pentru 2021 este denumit Tuscadero. Directorul de design Stellantis, Ralph Gilles spunea că nuanța Tuscadero își are numele de la personajul Pinky Tuscadero  din emisiunea TV Happy Days. Acest model este disponibil in editie limitată, marca Jeep putând sărbători în acest mod 80 de ani de la înființare.

“Este momentul perfect pentru a lansa o culoare sigură și personalizată pe cel mai iconic autoturism Jeep – ambele fiind gândite pentru a dărâma concepțiile și a ieși în evidență pe șosele ” – declara Jim Morrison vicepreședinte Jeep.

 

Jeep Wrangler Tuscadero, în ediție limitată

Tuscadero este o opțiune de culoare, limitată, până în noimebrie 2021. Taxa suplimentară este de 395 dolari, ceea ce reprezintă un preț mic pentru un impact atât de mare. Această opțiune este totuși mai scumpă decât opțiunea de bază de 245 dolari pentru orice altă nuanță, în afară de alb strălucitor.

Noua nuanță Jeep vine la doar câteva zile după ce Ford a anunțat propriile opțiuni de culoare pentru 2022, Bronco. Cu alte cuvinte, până când Ford își creează propria paleta de culori, Jeep Wrangler oferă în continuare culori îndrăznețe pentru exteriorul automobilelor.

infobuletin
the authorinfobuletin
InfoBuletin este o publicatie online care se adreseaza celor ce doresc sa afle informatii utile din diverse domenii.

Un comentariu

Lasă un răspuns