Tehnologie

Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 (2021) în topul modelelor Premium

59.8KViews
info buletin

Cu toate că prețul este destul de ridicat, Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 este cu siguranță cel mai bun laptop din lume. Comparativ cu Dell cu care încearcă să se concureze, trecând la un procesor Intel „Tiger Lake” Core de generația a 11-a, și cu un aspect ușor mai înalt de 16:10, lipsa unul slot pentru card SD mai șterge o jumătate din stea, astfel neavând un rating perfect.

Lenovo vine cu patru opțiuni de ecran, toate cu tehnologie IPS în loc de OLED susținut de grafica Iris Xe marca Intel. Trei modele au rezoluții de 1920 x 1200 pixeli, cu un ecran tactil de aceeași luminozitate. Al patrulea este un panou lucios cu o rezoluție de 3840 x 2400 pixeli. Lenovo precizează că toate caracteristicile ecranului PrivacyGuard, reduc emisiile de lumină albastră pentru a elimina oboseala ochilor.

Bateria ceva mai mare face ca modelul de Gen 9  Carbon să fie mai greu decât predecesorul său. Lenovo își dovedește clasa și când vine vorba de tastatură. Tastatura oferă un echilibru bun între distanța curseri și presiunea din spate. Reacția fiecărei taste apăsate este baza unei tastaturi de primă clasă. Aceasta se aplică și în cazul multi-touchpad-ului și a tipicului pointing-stick al Lenovo.

infobuletin
the authorinfobuletin
InfoBuletin este o publicatie online care se adreseaza celor ce doresc sa afle informatii utile din diverse domenii.

Lasă un răspuns