AfaceriComunicat de presaInternet

Office 2021, versiunea fara abonamet va fi lansata pe 5 octombrie

62.9KViews
info buletin

Noua versiune de Office 2021 compatbila pentru Windows si MacOS va fi lansata in aceeasi zi in care Microsoft va lansa oficial Windows 11. Desi multe persoane au migrat deja catre Office 365 care se bazeaza pe cloud, in care se actualizeaza automat aplicatiile, Office 2021 este conceput pentru cei care nu doresc sa plateasca un abonamet pentru suita Microsoft.

Office 2021 este un upgrade de la Office 2019. Microsoft nu a facut inca public modificarile pe care le va aduce noului pachet Office 2021, insa a prezentat anticipat la ce ne putem astepta de la versiunea Office pentru clientii comerciali cat si pentru consumatori.

Aceste caracteristici include suportul pentru varianta intunecata Dark Mode, noi functii si formul Excel, o modalitate mai buna de a cauta prin celule cu functii cum sunt XLOOKUP si Dynamic Arrays si o imbunatatire a prezentarii cu diapositive Power Point.

De asemenea adauga suport pentru mai multe formate de documente care se pot deschide cu OpenDocument. Outlook va avea o cautare mai buna, si optiuni mai bune de traducere a aplicatiei.

Din cate am aflat Microsoft v-a oefri suport pentru Office 2021 doar 5 ani, ceea ce este mai scurt decat suportul de 7 ani oferit pentru versiunea anterioare. Astfel ca Microsoft nu v-a mai aduce modificari semnificative lui Office 2021 in urmatoarea perioada pentru utilizatorii care au nevoie de o solutie unica, fata de Office 365.

Pretul pentru achizitia pachetului Office 2021 nu a fost facut public de Microsoft, astfel presupunem ca pretul de achizitie va ramane similar pentru utilizatorii personali cat si pentru companii. Cu toate ca Microsoft doreste in continuare ca utilizatorii sa se aboneze la Office 365, o licenta Office 2021 va fi sigur mai ieftina decat un abonament.

infobuletin
the authorinfobuletin
InfoBuletin este o publicatie online care se adreseaza celor ce doresc sa afle informatii utile din diverse domenii.

Lasă un răspuns